kennis over voeding

In kleine groepjes (maximaal 4 personen) leer je waar koolhydraten, vetten en eiwitten in zitten. Wàt je in het algemeen kunt doen om je lichamelijk topfit te voelen. Je leert welk voedsel energie oplevert. Welke voeding energie kost. Wat het immuun-systeem versterkt. Wat je slaap en stemming verbetert. 

Door in groepjes te werken kun je niet alleen van mij maar ook van elkaar leren. Handige oplossingen van elkaar horen en elkaar steunen. 

(Illustratie van )

voedingsadvies

Wèten wat gezonde voeding is, is één, maar hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten krijg je nou echt per dag dag binnen? Wat is de kwaliteit van jouw voeding?
Op basis van jouw normale eet- en drinkpatroon voer ik een analyse uit zodat je precies wèèt wat jij aan voedingsstoffen dagelijks binnenkrijgt. Daarnaast bekijken we wat je aan voedingsstoffen nodig hebt. Op basis van deze informatie en in afstemming met jou, geef ik je advies hoe jij je voeding van betere kwaliteit kan maken en jij je lichaam zo goed mogelijk kan ondersteunen in de strijd tegen kanker.

 

(Illustratie van )

voedingsaanpassing

Een voedingsadvies is soms moeilijk op te volgen. Vastgeroeste gewoontes verander je nu eenmaal niet zomaar en al helemaal niet als je weinig energie hebt. 
Op basis van een persoonlijk voedingsadvies en in afstemming met jou, veranderen we stap voor stap jou voedingspatroon. Afgestemd op jouw smaak, jouw situatie.

(Illustratie van )

Kennis over voeding

Data: in overleg
Tijd: 10.00 – 12.30
Duur
: 3 bijeenkomsten van elk 2,5 uur, inclusief pauze
Aantal deelnemers: ca. 4
Locatie: op ’t Harde
Prijs: € 95,00 (voor paspartout,
inclusief koffie, thee en materiaal)

Voedingsadvies

Data: op afspraak en op basis      van 3 voedingsdagboeken
Duur: 1 à 1,5 uur
 
Aantal deelnemers
: i
ndividueel
Locatie: op ’t Harde
Prijs: € 95,00 (inclusief schriftelijk uitgewerkt advies)

Voedingsaanpassing

Data: op afspraak en op basis van persoonlijk voedingsadvies
Duur: 0,5-1 uur, voor zo lang als gewenst
Aantal deelnemers: individueel
Locatie: op ’t Harde
Prijs: € 29,00 per keer; € 130,00 voor 5 en € 240,00 voor 10 sessies (exclusief voedingsadvies)